Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zes finales voor turnsters op EK

Zes finales voor turnsters op EK

Cheer!

De Nederlandse turnsters hebben goed gepresteerd op de Europese Kampioenschappen in Cluj-Napoca Roemenie.

Deel dit artikel op social media

De dames stelden zes plekken in de finale van het Europese Kampioenschap veilig. Sanne Wevers (2e) staat zondag in de toestelfinale op balk. Eythora Thorsdottir (5e) en Tisha Volleman (17e) komen vrijdag uit in de meerkampfinale. Thorsdottir heeft daarnaast ook toestelfinales op vloer (6e) en balk (3e), beide toestelfinales zijn op zondag. Volleman komt zaterdag uit op het toestel sprong (8e).

Alle drie de dames turnden vandaag een hele goede kwalificatiewedstrijd.

Kirsten Polderman kwam tot 50,941 punten in de meerkamp (25e). Voor Polderman was het EK in Roemenie haar eerste grote toernooi. “Ik ben best wel tevreden. Heb geen grote fouten gemaakt,” zei ze achteraf.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Eythora, Sanne, Kirsten en Tisha aan!