Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

World Games-bonden lanceren TheWorldGamesNL

World Games-bonden lanceren TheWorldGamesNL

Cheer!

WROCLAW - Nog drie maanden en dan start in Wrocław (Polen) de tiende editie van de World Games. Dit multisportevenement geldt als de Olympische Spelen voor niet-olympische sportdisciplines en wordt georganiseerd door de International World Games Association (IWGA). In Wrocław strijden circa vierduizend atleten uit meer dan honderd verschillende landen in 31 sporten om de medailles.

Deel dit artikel op social media

Nederland heeft zich tot nu toe in twaalf sporten gekwalificeerd: bowlen, handboogsport, inline-skaten, jiu jitsu, kanopolo, karate, kickboksen, korfbal, powerliften, squash touwtrekken en wakeboarden. Voor biljart en muaythai is Nederland nog in de race.

TheWorldGamesNL
De deelnemende Nederlandse bonden werken samen toe naar de World Games. Vandaag presenteren zij het online platform TheWorldGamesNL, waarop het Nederlandse publiek de sporters in aanloop naar en tijdens de komende World Games kan volgen.

Volg de Nederlandse delegatie via de websiteFacebookTwitter en Instagram!

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!