Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WK-debutant Lavreysen naar halve finales sprint WK baan

WK-debutant Lavreysen naar halve finales sprint WK baan

Cheer!

HONGKONG - Harrie Lavreysen heeft zaterdag de halve finales bereikt van het sprinttoernooi op de WK baanwielrennen in Hongkong.

Deel dit artikel op social media

De Nederlandse WK-debutant was in twee heats te sterk voor de Nieuw-Zeelander Edward Dawkins.

Lavreysen versloeg in de achtste finales van de sprint de Surinamer Jair Tjon En Fa. Een ronde eerder was hij ruim te sterk voor de Hongaar Sandor Szalontay. Lavreysen klokte in de kwalificaties de zesde tijd.

Laurine van Riessen mag terugkomen voor de finale van de 500 meter tijdrit. Daarvoor was een plaats bij de beste acht in de kwalificaties noodzakelijk. Van Riessen redde dat net met de achtste tijd: 34,276. Kyra Lamberink bleef net buiten de finale met de negende tijd: 34,329.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!