Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vroegtijdig einde voor Verstappen

Vroegtijdig einde voor Verstappen

Cheer!

SOCHI - Het vrijdagse optreden van Max Verstappen op het Grand Prix-circuit van Sotsji kwam door problemen eerder ten einde dan hij had gewild.

Deel dit artikel op social media

De auto van de Nederlander viel met nog zo'n twintig minuten te gaan stil op het circuit. Hij meldde over de boordradio dat de krachtbron van zijn Red Bull-bolide geen vermogen meer had, wat waarschijnlijk duidt op een technisch probleem aan de aandrijflijn.

Daarvoor ging het al in de training niet over rozen voor Verstappen. De baan in Rusland is duidelijk niet in zijn voordeel, ook getuige de bijna anderhalve seconde die leider Sebastian Vettel (Ferrari) al sneller was dan de Nederlander. In de eerste sessie wist hij nog wel de vierde tijd neer te zetten.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!