Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Riessen komt er niet aan te pas in finale 500 meter

Van Riessen komt er niet aan te pas in finale 500 meter

Cheer!

HONGKONG - De Russin Daria Sjmeleva heeft zaterdag bij de WK baanwielrennen in Hongkong het goud gepakt op de 500 meter tijdrit. Sjmeleva kwam tot een tijd van 33,282 en was daarmee een tiende sneller dan de Duitse Miriam Welte.

Deel dit artikel op social media

Titelverdedigster Anastasia Vojnova, eveneens uit Rusland, moest genoegen nemen met het brons. Ze realiseerde een tijd van 33,454.

Laurine van Riessen slaagde er niet in zich te verbeteren ten opzichte van de kwalificaties, waarin ze ternauwernood de finales had bereikt met een tijd van 34,276. Als eerste starter kwam ze in de finale tot 34,526. Dat betekende opnieuw de achtste plaats.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Laurine aan!