Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Riessen door in sprinttoernooi

Van Riessen door in sprinttoernooi

Cheer!

HONGKONG - Laurine van Riessen heeft zich donderdag bij de laatste zestien geplaatst op het sprinttoernooi van de WK baanwielrennen in Hongkong. De Nederlands kampioene versloeg in de eerste knock-outronde de Litouwse Migle Marozaite.

Deel dit artikel op social media

Van Riessen duelleert later op de dag met de plaatselijke favoriete Lee Wai Sze om een plek in de kwartfinales. De renster uit Hongkong was bijzonder snel in de kwalificaties met de tweede tijd.

Voor Shanne Braspennincx zit het sprinttoernooi erop. Ze verloor van de Canadese Kate O'Brien.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Laurine en Shanne aan!