Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Gerwen wint eerste Players Championship van 2017

Van Gerwen wint eerste Players Championship van 2017

Cheer!

Michael van Gerwen heeft zondag zijn eerste Players Championship van het jaar gewonnen. De wereldkampioen zegevierde tijdens het zesde toernooi uit de reeks, in Milton Keynes. 'Mighty Mike' overklaste in de finale zijn Schotse opponent Peter Wright: 6-1.

Deel dit artikel op social media

De 27-jarige Brabander besliste de partij door 153 uit te gooien. De Vlijmenaar verdiende met zijn titel in Milton Keynes 10.000 pond, omgerekend bijna 12.000 euro. Van Gerwen had in de halve finale de Engelsman Mervyn King ook al met 6-1 verslagen.

King was een ronde eerder verantwoordelijk voor de uitschakeling van Raymond van Barneveld.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!