Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Gerwen wil doorpakken

Van Gerwen wil doorpakken

Cheer!

DUBLIN - Michael van Gerwen liet Dave Chisnall vorige week alle hoeken van het bord zien en wil deze week opnieuw sterk presteren in de Premier League Darts.

Deel dit artikel op social media

In Dublin neemt de nummer één van de wereld het in het openingsduel op tegen James Wade uit Engeland. "Ik voel me goed. Ik speel tot nu toe ok dit jaar, maar er zit nog veel meer in. Dat heb ik later nog nodig", aldus Van Gerwen.

De Nederlander verloor dit jaar in de Premier League alleen van Raymond van Barneveld. Vorig jaar bleek Wade één keer te sterk in de prestigieuze dartscompetitie. "Ik moet me focussen op het duel met James. Ik wil opnieuw twee punten pakken voor de geweldige fans in Dublin. Ik heb hier geweldige herinneringen liggen", aldus Van Gerwen.
 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!