Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Gerwen trakteert jarige 'Barney' op nederlaag

Van Gerwen trakteert jarige 'Barney' op nederlaag

Cheer!

Michael van Gerwen heeft de jarige Raymond van Barneveld op een stevige nederlaag getrakteerd in de Premier League Darts: 7-2 in legs.

Deel dit artikel op social media

Mede dankzij een prachtige 140-finish kon 'Abraham' Van Barneveld in de beginfase bijblijven, maar vervolgens bleek toch dat Van Gerwen de betere was. De nummer één van de wereld toonde meer scorende vermogen en won de laatste vijf games op een rij.

 

Van Gerwen blijft dankzij de zege koploper in de belangrijkste dartscompetitie. Hij produceerde een gemiddelde van 103 (10 punten meer dan 'Barney') en benutte 46 procent van zijn dubbels. Zijn landgenoot gooide twee van zijn vier dubbels erin.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!