Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Dijk rapste in tijdrit Healthy Ageing

Van Dijk rapste in tijdrit Healthy Ageing

Cheer!

LEEK - Wielrenster Ellen van Dijk heeft woensdag de openingsrit van de Nederlandse etappekoers Healthy Ageing Tour op haar naam geschreven. Ze was de snelste in de individuele tijdrit in en rond het Groningse Leek. Van Dijk legde het parcours van 16,9 kilometer af in 22.18 minuten en was bijna een halve minuut sneller dan olympisch wegkampioene Anna van der Breggen. De Duitse Lisa Brennauer noteerde de derde tijd.

Deel dit artikel op social media

Van Dijk is ook titelverdedigster in de vijfdaagse rittenkoers voor vrouwen in Noord-Nederland, die voorheen Energiewacht Tour heette. Op woensdag staat er ook nog een etappe over 77,6 kilometer op het programma.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ellen aan!