Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Thomsen gaat Oranje combineren met topclub

Thomsen gaat Oranje combineren met topclub

Cheer!

Helle Thomsen gaat haar werk als bondscoach van de Nederlandse handbalsters combineren met een tweede baan. Thomsen zette zaterdag haar handtekening onder een tweejarig contract bij de Roemeense kampioen CSM Boekarest.

Deel dit artikel op social media

Die club won afgelopen seizoen de Champions League, het belangrijkste Europese bekertoernooi.

EK-finale

Thomsen nam Oranje vorig jaar kort na de Olympische Spelen over van Henk Groener. Onder leiding van de Deense bondscoach bereikte Oranje in december de finale van het EK, waarin Noorwegen net te sterk bleek. Thomsen verlengde een paar weken later haar contract met twee jaar.

De 46-jarige Deense gaat haar werk bij Oranje vanaf 1 juli combineren met een functie van clubtrainster in Roemenië. "Ik ben trots dat een van de beste clubs in Europa mij wil hebben", zei Thomsen. Ze heeft van de Nederlandse bond toestemming gekregen om een tweede baan te nemen in Boekarest.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!