Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ricciardo: 'Max en ik werken nu samen'

Ricciardo: 'Max en ik werken nu samen'

Cheer!

SOCHI - Max Verstappen en Daniel Ricciardo zitten op één lijn als het gaat om de doorontwikkeling van hun Formule 1-raceauto's, waarmee ze willen strijden om Grand Prix-zeges.

Deel dit artikel op social media

"We weten dat onze auto nog verbeterd moet worden, je zult zien dat dit met een grote update voor de GP van Spanje (medio mei, red.) gebeurt", stelt Ricciardo voorafgaand aan het huidige raceweekeinde in Rusland.

 

"We hebben ook veel geleerd van de tests. Max en ik werken nu samen om dezelfde feedback te geven, zodat het team weet wat er precies moet gebeuren. Dat heeft onder meer betrekking op de neerwaartse druk (die voor meer grip zorgt, red.) aan de achterkant van de auto."

De Australiër heeft zijn hoop op overwinningen dit jaar dan ook nog niet opgegeven: "Ik hoop dat we een echte kogel van een auto krijgen, waarmee we kunnen vechten met Mercedes-Benz en Ferrari. Vorig seizoen konden we die stappen voorwaarts ook zetten. We hebben nu wel weer te lang naar de achterkanten van de Ferrari's gekeken..."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!