Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Rentree meerkamper Sintnicolaas in Götzis

Rentree meerkamper Sintnicolaas in Götzis

Cheer!

APELDOORN - Eelco Sintnicolaas maakt eind volgende maand tijdens de prestigieuze Hypo Meeting van Götzis zijn rentree. De dertigjarige meerkamper uit Apeldoorn, Europees indoorkampioen van 2013, prijkt net als Pieter Braun op de inschrijflijst bij de mannen.

Deel dit artikel op social media

De Nederlandse meerkampsters Anouk Vetter, Nadine Broersen en Nadine Visser zijn ook van de partij op het hoog aangeschreven evenement in Oostenrijk.

Voor Sintnicolaas liepen de Olympische Spelen van vorig jaar in Rio uit op een drama. Hij moest al na het eerste onderdeel opgeven vanwege een verrekte bovenbeenspier. Roerige maanden volgden voor de meerkamper, die na tien jaar de samenwerking verbrak met coach Vince de Lange en een operatie aan zijn pols moest ondergaan.

Op de tienkamp in Götzis maakt Sintnicolaas zijn internationale rentree, nadat hij de afgelopen periode al aan wat kleine wedstrijden heeft meegedaan.

Hij kreeg vrijdag wel een kleine tegenslag. Sintnicolaas zette een foto op Instagram van zijn linkervoet met ijs erop. "Eerste fysieke tegenslag in vier maanden, daar kan ik mee leven'', aldus Sintnicolaas, die voorlopig even rust neemt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Eelco aan!