Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Pijnlijk verlies Van Barneveld

Pijnlijk verlies Van Barneveld

Cheer!

Raymond van Barneveld is bij het vijfde kwalificatietoernooi van het Players Championship al in de eerste ronde gestrand. De vijfvoudig wereldkampioen verloor van de onbekende darter Steve Lennon.

Deel dit artikel op social media

Van Barneveld ging in Milton Keynes met 6-5 in legs onderuit tegen Lennon, de nummer 115 van de wereld. De Nederlander presteert de laatste week juist weer uitstekend in de Premier League. Daar stopte hij onlangs zelfs de ongeslagen reeks van 68 partijen in Majortoernooien van Michael van Gerwen.

Het sprookje van Lennon hield in de derde ronde op. Daarin verloor de Ier van de excentrieke Schot Peter Wright. Het werd 2-6 in legs. Adrian Lewis, die in de halve finales Van Gerwen uitschakelde, pakte de eindzege. Hij klopte in de eindstrijd Dave Chisnall met 6-3.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!