Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Maikel van der Vleuten derde in GP Mexico

Maikel van der Vleuten derde in GP Mexico

Cheer!

MEXICO - Maikel van der Vleuten is op een knappe derde plaats geëindigd in de vijf sterren Grote Prijs van de Longines Global Champions Tour van Mexico. De springruiter uit Someren deed dat met zijn paard VDL Groep Arera C.

Deel dit artikel op social media

Van der Vleuten drong door tot de zes combinaties sterke barrage van de zeer lucratieve Grote Prijs uit deze wedstrijd serie. Van der Vleuten is trots op zijn 12-jarige merrie. “Ze springt wat op haar eigen manier, maar ze geeft altijd alles om foutloos te blijven.” De winst in Mexico ging naar de Zwitser Martin Fuchs met Chaplin.

De Longines Global Champions Tour (LGCT) bestaat uit een serie van 15 wedstrijden en heeft een zeer aantrekkelijk prijzengeld, Later dit jaar doet de serie ook het Limburgse Valkenswaard aan, de thuisbasis van Jan Tops een van de initiatiefnemers van de wedstrijdserie.

Uitslag Grote Prijs LGCT Mexico
1) Martin Fuchs (Zwi) – Chaplin, 0/0-37.07 sec
2) Niels Bruynseels (Bel) – Gancia de Muze 0/0-37.58 sec
3) Maikel van der Vleuten (Someren) – VDL Groep Arera C 0/0-38.37 sec

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Maikel aan!