Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Lewis roept Van Gerwen een halt toe

Lewis roept Van Gerwen een halt toe

Cheer!

Michael van Gerwen reikte tijdens het vijfde kwalificatietoernooi van het Players Championship in Milton Keynes tot de halve finales, maar daarin dolf hij het onderspit tegen Adrian Lewis. De nummer één van de wereld ging met 5-6 in legs onderuit.

Deel dit artikel op social media

Het toernooi begon voor Van Gerwen prima met achtereenvolgens overwinningen op Sven Groen (6-3), Vincent van der Voort (6-3), Simon Stevenson (6-3), Cristo Reyes (6-1) en Ian White (6-1). De eindstrijd lonkte, maar in een spannende partij tegen Lewis bleek de halve finale toch het eindstation. 

Lewis bekroonde zijn mooie zege op Van Gerwen uiteindelijk ook met de toernooiwinst. In de finale versloeg de tweevoudig wereldkampioen met 6-3 zijn Britse opponent Dave Chisnall.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!