Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

IJshockeysters Oranje grijpen naast promotie

IJshockeysters Oranje grijpen naast promotie

Cheer!

SEOUL - De Nederlandse ijshockeysters blijven in de mondiale tweede divisie. Oranje had zaterdag op het WK in Zuid-Korea de kans om te promoveren, maar het gastland hield Nederland van de winst in divisie 2A af. De Zuid-Koreaanse vrouwen, na vier duels net als de ploeg van bondscoach Joep Franke nog ongeslagen, wonnen met 2-0.

Deel dit artikel op social media

De treffers vielen in de tweede en derde periode. Doelvrouw Lisa Daams had geen verweer tegen inzetten van Han Soo-jin.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!