Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeyers kennen opponenten voor HWL

Hockeyers kennen opponenten voor HWL

Cheer!

LONDEN - De Nederlandse hockeyers nemen het tijdens de halvefinaleronde van de Hockey World League in Londen op tegen India, Pakistan, Canada en Schotland.

Deel dit artikel op social media

Oranje opent het toernooi in de Engelse hoofdstad op 15 juni tegen Pakistan en treft twee dagen later de Schotten. Op 19 juni is Canada de tegenstander en een dag later sluit de ploeg van bondscoach Max Caldas de poulefase af met een confrontatie met India, dat onder leiding staat van Roelant Oltmans.

De internationale hockeyfederatie FIH deelde gastland Engeland in groep A in bij olympisch kampioen Argentinië, Zuid-Korea, China en Maleisië. De landen die de halve finales van het toernooi in Londen halen, plaatsen zich voor de finaleronde van de HWL aan het einde van dit jaar in India. Tevens krijgen die landen een ticket voor het WK van volgend jaar, eveneens in India.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!