Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Den Bosch hofleverancier hockeysters Oranje

Den Bosch hofleverancier hockeysters Oranje

Cheer!

NIEUWEGEIN - Bondscoach Alyson Annan van de Nederlandse hockeysters heeft dinsdag haar selectie gepresenteerd voor de halvefinaleronde van de Hockey World League (HWL) in Brussel. Bijna de helft van de groep komt van Den Bosch, dat met acht internationals hofleverancier is. Amsterdam levert vijf hockeysters aan Oranje.

Deel dit artikel op social media

De nationale ploeg heeft sinds de Olympische Spelen van vorig jaar in Rio de Janeiro een flinke metamorfose ondergaan. Met aanvoerster Maartje Paumen, keepster Joyce Sombroek, Ellen Hoog en Naomi van As stopten vier boegbeelden. Annan wees Marloes Keetels van Den Bosch aan als nieuwe aanvoerster van Oranje.

In Brussel volstaat een plek bij de laatste vier voor kwalificatie voor de finaleronde van de HWL eind dit jaar in Nieuw-Zeeland. Ook krijgen de halvefinalisten een ticket voor het WK van 2018 in Engeland.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marloes, Eva, Maria, Kitty, Alyson, Laurien, Carlien, Lidewij, Caia, Kelly, Xan en Margot aan!