Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bijrol voor triatlete Klamer in Australië

Bijrol voor triatlete Klamer in Australië

Cheer!

GOLD COAST - Triatlete Rachel Klamer heeft haar goede start in de World Triatlon Series zaterdag in het Australische Gold Coast geen vervolg kunnen geven.

Deel dit artikel op social media

Nadat de Beuningse een maand geleden in Abu Dhabi bij de opening van de belangrijkste wedstrijdenreeks als vierde eindigde op de olympische afstand, moest ze nu genoegen nemen met de 25e stek. In Australië ging het om de kortere sprintafstand.

De zege was opnieuw voor de Nieuw-Zeelandse Andrea Hewitt, die uitkwam op een tijd van 58.03. Ze bleef de Australische Ashleigh Gentle vier seconden voor. De Japanse Juri Ide werd derde. Klamer realiseerde een tijd van 59.46. Ze zakte in de algemene rangschikking naar de elfde plaats.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Rachel aan!