Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bertens uitgeschakeld door Lucic-Baroni op gravel van Charleston

Bertens uitgeschakeld door Lucic-Baroni op gravel van Charleston

RoadToTokyo

Cheer!

CHARLESTON - Kiki Bertens is op het WTA-toernooi van Charleston in de derde ronde uitgeschakeld. De als zevende geplaatste Nederlandse verloor donderdag in twee sets van de Kroatische Mirjana Lucic Baroni: 6-7 (5) en 4-6.

Deel dit artikel op social media

Bertens opende in South Carolina haar gravelseizoen. De nummer 21 van de wereld was woensdag in de tweede ronde nog te sterk voor de Oekraïnse Kateryna Bondarenko (6-2 en 7-5). In de openingsronde hoefde ze dankzij een bye niet in actie te komen.

Lucic-Baroni is op het groene gravel in Charleston als elfde geplaatst. De 35-jarige Kroatische bezet momeneel de 23e plaats op de wereldranglijst.

Bertens begon met een break, maar kon dat in de eerste set met wisselende kansen geen vervolg geven. Bij de tiebreak hield het op voor de Nederlandse. Bij 4-4 in de tweede set was de beslissende break in het voordeel van Lucic. Met 5-4 en eigen opslag maakte de routinier uit Kroatië vervolgens geen fout meer.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!