Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Barney toont veerkracht met zege op Wade

Barney toont veerkracht met zege op Wade

Cheer!

DUBLIN - Raymond van Barneveld heeft donderdag laten zien volop over veerkracht te beschikken. Na een matige eerste partij met Phil Taylor, rechtte de Nederlander zijn rug en klopte hij de jarige James Wade (34).

Deel dit artikel op social media

Barney, die vijf 180'ers gooide en goed was voor een gemiddelde van 100.91, won met 7-2. Door zijn zege staat hij nu gedeeld tweede met Peter Wright. Beide mannen hebben 14 punten. Michael van Gerwen, die eerder op de avond ook won van Wade, gaat aan de leiding met een totaal van zestien. 

Van Barneveld leed eerder op de avond een gevoelige nederlaag tegen Taylor, in wat mogelijk de laatste klassieker ooit was. De Hagenaar leek weinig zin te hebben in het duel met zijn eeuwige rivaal. 

Hij beklaagde zich van tevoren al over het feit dat hij twee duels op één avond moest spelen. "Het is niet echt lastig, maar ik had het liever iets ruimer van tevoren geweten", stelde de Hagenaar bij RTL7. "Dan kan ik er beter naar toeleven. Nu hoorde ik het pas vorige week."

Volledig programma speelronde 10

James Wade v Michael van Gerwen 5-7
Raymond van Barneveld v Phil Taylor 3-7
Dave Chisnall v Peter Wright 6-6
Adrian Lewis v Gary Anderson 7-3
James Wade v Raymond van Barneveld

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!