Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wüst zet punt achter seizoen

Wüst zet punt achter seizoen

EK en WK

Cheer!

Ireen Wüst heeft alsnog een punt achter haar succesvolle seizoen gezet.

Deel dit artikel op social media

De Brabantse, die afgelopen zondag in Hamar nog overtuigend haar zesde wereldtitel allround behaalde, heeft zich afgemeld voor de World Cupfinale in Stavanger. Die wedstrijden beginnen vrijdag en vormen de traditionele afsluiting van het schaatsseizoen.

"Het is een lang en intensief seizoen geweest. Ik heb besloten honderd procent te worden voor volgend seizoen”, aldus Wüst. De kopvrouw van JustLease.nl zal dinsdag 14 maart vanzelfsprekend wel van de partij zijn tijdens het Gala Schaatser van het Jaar in Amsterdam.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ireen aan!