Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

World Cup-finale: schaatssters winnen teamsprint

World Cup-finale: schaatssters winnen teamsprint

Cheer!

De Nederlandse vrouwenploeg heeft zondag bij de wereldbekerfinale schaatsen in Stavanger de teamsprint gewonnen.

Deel dit artikel op social media

Het drietal van Oranje, bestaande uit Floor van den Brandt, Anice Das en Marrit Leenstra, reed op dit vrij nieuwe onderdeel de beste tijd: 1.27,44. Het favoriete Japan, winnaar van de eerste twee wereldbekerraces, eindigde als tweede (1.27,91). De derde plek was voor Noorwegen (1.28,16).

In de eindstand van de wereldbeker eindigde Nederland achter Japan op de tweede plaats.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anice, Floor en Marrit aan!