Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Weertman en Van Rouwendaal pakken zilver

Weertman en Van Rouwendaal pakken zilver

Cheer!

Zwemmer Ferry Weertman is zaterdag als tweede geëindigd bij de wereldbekerwedstrijd in Abu Dhabi. De olympisch kampioen moest na 10 kilometer zwemmen in open water alleen de Brit Jack Burnell voor laten gaan. Hij gaf een halve seconde toe op de winnaar. De Fransman David Aubry finishte als derde.

Deel dit artikel op social media

Ook Sharon van Rouwendaal moest genoegen nemen met zilver. De olympisch kampioene van Rio verloor na een spannende wedstrijd een sprint van Aurélie Muller, de wereldkampioene van 2015 uit Frankrijk. De Italiaanse Arianna Bridi eindigde als derde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sharon en Ferry aan!