Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Gerwen onderuit in halve finales

Van Gerwen onderuit in halve finales

Cheer!

Michael van Gerwen is er niet in geslaagd om het Players Championship Four winnend af te sluiten. De 27-jarige Brabander ging in de halve finales onderuit tegen Darren Johnson. Van Gerwen verloor met 5-6 in legs.

Deel dit artikel op social media

Een dag eerder moest Van Gerwen bij het derde event van de Players Championship in Barnsley in de derde ronde zijn meerdere erkennen in William O'Connor onderuit. Hij verloor die partij met 4-6.

Van Gerwen reist vanuit Engeland nu door naar Nederland, waar hij donderdag tijdens de zevende speelronde van de Premier League Darts in actie komt. De beste tien darters van de wereld, onder wie ook Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen, maken dan hun opwachting in de Ahoy.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!