Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Gerwen meteen weer scherp bij rentree

Van Gerwen meteen weer scherp bij rentree

Cheer!

Michael van Gerwen heeft zijn rentree in de Premier League opgeluisterd met een overwinning. Nadat Mighty Mike vorige week niet kon spelen door een blessure, was hij in Glasgow met 7-5 te sterk voor Kim Huybrechts.

Deel dit artikel op social media

De eerste zes legs gingen allemaal met de darts mee, waarna Van Gerwen Huybrechts in de zevende leg wist te breken. The Hurricane toonde zich een snelle leerling, want hij herhaalde dat kunstje direct in de daaropvolgende leg.

Vervolgens pakte beide spelers allebei hun eigen leg weer, waarna de Nederlander Huybrechts in de elfde leg opnieuw brak. Via een dubbel 8-finish in de twaalfde leg schreef Van Gerwen vervolgens de wedstrijd op zijn naam, met een gemiddelde van 106.3

Tweede plaats

Door de overwinning passeerde Mighty Mike Phil Taylor, die eerder op de avond verloor van Adrian Lewis. Van Gerwen staat nu tweede en heeft één punt minder dan koploper Peter Wright, maar ook een wedstrijd minder gespeeld.

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!