Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Gerwen klopt vriend Van der Voort

Van Gerwen klopt vriend Van der Voort

Cheer!

Tijdens het Players Championship Four stond in de eerste ronde een bijzonder affiche op de rol. De goede vrienden Michael van Gerwen en Vincent van der Voort streden tegen elkaar voor een plek in de tweede schifting. Wereldkampioen Van Gerwen trok met 6-2 in legs aan het langste eind. 

Deel dit artikel op social media

Een dag eerder verloor Van Gerwen tijdens het derde toernooi van het Players Championship in de derde ronde verrassend van William O'Connor. De 27-jarige Brabander ging toen met 4-6 kopje onder. Van der Voort verloor zaterdag al in de eerste ronde. Dirk van Duijvenbode klopte hem met 6-4.

Het toernooi wordt later vandaag vervolgd. Ook staat vanavond al de finale op het programma. Vervolgens strijken de beste tien darters van de wereld, onder wie Van Gerwen, Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen, donderdag neer in Rotterdam. Daar wordt in Ahoy de zevende speelronde van de Premier League Darts afgewerkt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!