Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Emden boekt zege in België

Van Emden boekt zege in België

Cheer!

Jos van Emden heeft de eerste editie van de Belgische wielerkoers Dwars door West-Vlaanderen gewonnen. De renner van LottoNL-Jumbo versloeg na ruim 200 kilometer zijn Zwitserse medevluchter Silvan Dillier. Het tweetal maakte eerder nog deel uit van een omvangrijkere kopgroep.

Deel dit artikel op social media

Het was de negende profzege voor Van Emden. De Schiedammer won eerder onder meer een rit in de Eneco Tour van 2015.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jos aan!