Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Dam speelt geen rol in China

Van Dam speelt geen rol in China

Cheer!

Anne van Dam heeft bij het World Ladies Championship in China geen rol van betekenis kunnen spelen.

Deel dit artikel op social media

Nadat op zondag de tweede ronde, een dag eerder gehinderd door een dreigende storm, was afgewerkt, had de 21-jarige golfster de 'cut' net gehaald en ging ze als 56e door naar de derde ronde. Daarin kwam ze tot een ronde van 76 (3 boven par) waardoor ze zakte naar de gedeelde 62e plaats. Van Dam kwam uit op een totaal van 226 slagen, 7 boven par. Het leverde haar een kleine 3000 euro op.

Play-off

Het toernooi werd beslist in een play-off tussen de Zuid-Koreaanse golfsters Bae Seon-woo en Kim Hae-rim, die beiden op 205 slagen, 14 onder par, waren uitgekomen. Kim won dankzij een birdie op de tweede extra hole.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!