Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Barneveld zinspeelt op einde van zijn loopbaan

Van Barneveld zinspeelt op einde van zijn loopbaan

Cheer!

DEN HAAG - Stopt Raymond van Barneveld met darts? Een bericht op Facebook wijst wel in die richting. 

Deel dit artikel op social media

"Vanaf vandaag wordt het tijd om lekker te gaan leven en het darts te laten zijn voor wat het is", schrijft de 49-jarige Hagenaar op zijn eigen Facebookpagina

'Barney' verloor zondagmiddag in de kwartfinales van de UK Open van Peter Wright. Of de vijfvoudig wereldkampioen daadwerkelijk zijn professionele loopbaan beëindigt, is de vraag. De voormalig nummer één van de wereld is wel vaker emotioneel na zure nederlagen.

Na zijn verlies tegen Dave Chisnall, afgelopen donderdag in de Premier League Darts reageerde Van Barneveld zeer ontgoocheld. "Het is klaar, het is wel goed zo. Ik ga me er niet meer druk om maken. Ik ga elke week naar Engeland, ik probeer er het beste van te maken, maar het is prima zo."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!