Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Barneveld: 'Ik ga zeker door tot mijn 55e'

Van Barneveld: 'Ik ga zeker door tot mijn 55e'

Cheer!

DEN HAAG - Raymond van Barneveld stelt zijn familie en vrienden sinds enkele weken boven het darts, maar van stoppen wil de 49-jarige Hagenees nog niets weten. "Ik ga zeker door tot mijn 55e", stelde hij aan de vooravond van de zevende speelronde in de Premier League Darts, die in de Rotterdamse Ahoy wordt afgewerkt.

Deel dit artikel op social media

"Vanaf vandaag wordt het tijd om lekker te gaan leven en het darts te laten zijn voor wat het is", schreef Barney enkele weken geleden nog nadat hij in de kwartfinale van het UK Open verloor van Peter Wright. Vlak daarna liet de vijfvoudig wereldkampioen in een uitgebreide toelichting weten dat hij niet wilde zeggen dat hij gaat stoppen. 

"Al dertig jaar komt darts voor mij op plek 1, 2 en 3 in mijn leven, daarna komen pas familie en vrienden'', schreef Van Barneveld. "Natuurlijk zal ik alles doen om titels te winnen maar de opofferingen zijn soms te groot en dan is het gat te diep waar ik mezelf in laat vallen. Er moet meer balans komen.....Dus wat ik bedoelde met mijn bericht was. Vanaf nu wil ik wat meer genieten en mijn gezin, familie en vrienden bovenaan zetten."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!