Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Turner Bletterman stabiel bij EK-kwalificatie

Turner Bletterman stabiel bij EK-kwalificatie

Cheer!

TILBURG - Turner Michel Bletterman heeft zondag bij een interne EK-kwalificatiewedstrijd in Tilburg de hoogste meerkampscore gerealiseerd. De turner van Topsport Noord kwam tot een totaal van 79,820 na en stabiele rondgang langs de zes toestellen.

Deel dit artikel op social media

Bletterman troefde Casimir Schmidt af die uitkwam op 78,270. Bart Deurloo, normaal gesproken de beste Nederlandse meerkamper, kwam bij het inturnen op rek ongelukkig ten val waarop hij de meerkamp niet afrondde. Deurloo had op ringen nog indruk gemaakt met een score van 13,650. De EK turnen zijn van 19 tot en met 23 april in het Roemeense Cluj. Bondscoach Bram van Bokhoven maakt zijn selectie op 3 april bekend. ,,Er was progressie te zien na vorige week. Ik ben erg tevreden over de oefeningen die ik vandaag gezien heb'', aldus Van Bokhoven.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Michel aan!