Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ter Mors was nooit ongerust over deelname

Ter Mors was nooit ongerust over deelname

Cheer!

Jorien ter Mors kreeg vorige week te horen dat ze was geselecteerd voor de wereldkampioenschappen shorttrack in Ahoy. De 27-jarige Enschedese had zich nooit zorgen gemaakt over haar positie, zei ze woensdag. ,,Ik wist het eigenlijk al wel. Als je kijkt naar de shorttracksters die we in Nederland beschikbaar hebben, is het niet zo'n moeilijke berekening.''

Deel dit artikel op social media

Aan het begin van het seizoen gaf Ter Mors nog aan het langebaanschaatsen en shorttrack te willen combineren. Toen dat niet goed bleek te werken, besloot ze enkele maanden later de focus volledig op de langebaan te leggen. Wel hoopte ze nog op een plekje in de aflossingsploeg voor de WK shorttrack in Ahoy. ,,Het is niet zo dat ik drie maanden lang geen shorttrack heb gedaan'', aldus Ter Mors.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jorien aan!