Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Schippers en Martina in selecties WK-estafette

Schippers en Martina in selecties WK-estafette

Cheer!

ARNHEM - Dafne Schippers en Churandy Martina zijn opgenomen in de Nederlandse selecties voor de IAAF World Relays (WK estafette), eind april op de Bahama’s.

Deel dit artikel op social media

Tijdens dit evenement neemt Nederland deel aan de 4x100 meter voor vrouwen en mannen. Naast deze disciplines wordt ook gestreden om de wereldtitels op de 4x200 meter, de 4x400 meter, 4x800 meter. Met een gemengde estafette (4x400) zal de tweede dag van World Relays worden afgesloten.

De Nederlandse ploeg voor de 4x100 meter bestaat naast Dafne Schippers uit Naomi Sedney, Jamile Samuel, Madiea Ghafoor. Marije van Hunenstijn. Bij de mannen heeft Churandy Martina gezelschap van Solomon Bockarie, Hensley Paulina, Joren Tromp, Giovanni Codrington en Dimitri Juliet.

In april zijn de sprinters op trainingsstage in Florida. Vanuit daar reist selectie af naar Nassau waar op 22 en 23 april de World Relays plaatsvinden in het Thomas A. Robinson Stadium.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Dafne, Churandy, Naomi, Jamile, Madiea, Marije, Solomon, Hensley, Joren, Giovanni en Dimitri aan!