Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Robben traint mee met Oranje, Wijnaldum en De Vrij haken eerder af

Robben traint mee met Oranje, Wijnaldum en De Vrij haken eerder af

Cheer!

NOORDWIJK - Bondscoach Danny Blind lijkt zich geen zorgen meer te hoeven maken over Arjen Robben. De aanvoerder trainde woensdag al volledig mee met het Nederlands elftal. Stefan de Vrij en Georginio Wijnaldum haalden het einde van de training niet.

Deel dit artikel op social media

Robben stond voor het eerst deze week op het trainingsveld. Dinsdag ontbrak de aanvoerder, omdat hij zich vanwege een lichte voetblessure later meldde bij Oranje.

Blind dacht aanvankelijk nog dat Robben pas donderdag volledig ging trainen. De buitenspeler bleek woensdag echter al voldoende hersteld. Bas Dost trainde ook weer mee. De spits liet dinsdag verstek gaan vanwege de crematie van zijn opa.

Georginio Wijnaldum staakte de training woensdagmiddag kort voor het einde. De middenvelder liep van het veld met een blessure aan het hoofd. Ook Stefan de Vrij zocht iets eerder dan de andere spelers de kleedkamer op. De verdediger had last van zijn enkel.

Strootman

Kevin Strootman ontbrak helemaal op de oefensessie van het Nederlands elftal op de velden van Quick Boys. De middenvelder lag ziek op bed in hotel Huis ter Duin, de vaste verblijfplaats van Oranje in Nederland.

Jeremain Lens trainde ook niet mee. De aanvaller is onderweg vanuit Suriname, waar hij de uitvaart van zijn vader bijwoonde. Hij sluit donderdag aan bij Oranje.

Het Nederlands elftal bereidt zich met een oefensessie op het veld van Quick Boys voor op het WK-kwalificatieduel met Bulgarije, zaterdag in Sofia.

Groep A

Donderdag staat er nog een (besloten) training in Amsterdam op het programma voor het Nederlands elftal, een dag later vliegt de selectie naar Bulgarije.

Oranje staat met zeven punten uit vier duels tweede in groep A van de WK-kwalificatie. Bulgarije heeft een punt minder en staat vierde.

Volgende week dinsdag speelt het Nederlands elftal vriendschappelijk tegen Italië in de Amsterdam Arena.

Bekijk de stand, uitslagen en het programma in de WK-kwalificatie

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!