Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Poels mist Parijs-Nice

Poels mist Parijs-Nice

Cheer!

PARIJS - Wout Poels gaat niet van start in Parijs-Nice. De Limburger die momenteel in Monaco woont, heeft last van kleine knieblessure en wil geen risico's nemen.

Deel dit artikel op social media

Uit voorzorg is de Rit naar de Zon, die zondag van start gaat, uit zijn programma gehaald zodat de blessure volledig kan genezen. Parijs-Nice was een van de kleine rittenkoersen waar Poels binnen Team Sky met een beschermde status van start zou gaan. De winnaar van Luik-Bastenaken-Luik eindigde dit jaar in zowel de Ruta del Sol als Ronde van Valencia als vierde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Wout aan!