Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Olympisch kampioene Ligtlee niet op tijd fit voor WK baanwielrennen

Olympisch kampioene Ligtlee niet op tijd fit voor WK baanwielrennen

Cheer!

HONGKONG - Elis Ligtlee doet in april niet mee aan de WK baanwielrennen in Hongkong. De olympisch kampioene keirin is na een periode van blessureleed nog niet in staat om op het hoogste niveau goed te kunnen presteren, denkt bondscoach René Wolff.

Deel dit artikel op social media

"Elis heeft nog niet genoeg prestatievermogen kunnen opbouwen. De voorbereidingstijd was te kort om op hoog niveau te komen", aldus Wolff.

Ligtlee maakte een kleine twee weken terug tijdens internationale wedstrijden op de wielerbaan van Alkmaar haar rentree na een kniekwetsuur. Dat was voor de Nederlandse haar eerste optreden sinds de Spelen van afgelopen zomer in Rio de Janeiro.

Theo Bos maakt wel deel uit van de Nederlandse selectie voor de WK in Hongkong. De 33-jarige Hierdenaar keerde vorig jaar, na een periode van zes jaar op de weg, terug op de baan.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Elis aan!