Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Net geen finaleplaats voor de Nederlandse herenturners bij de Team Challenge in Stuttgart

Net geen finaleplaats voor de Nederlandse herenturners bij de Team Challenge in Stuttgart

Cheer!

De Nederlandse mannenturnploeg is tijdens de wereldbekerwedstrijd van Stuttgart als zevende geëindigd in de kwalificatie en liep daardoor een plek in de finale mis. 

 

Deel dit artikel op social media

Alleen de beste zes teams kunnen in actie komen in de finale. Als eerste in deze kwalificatie eindigde Japan, gevolgd door Duitsland en op de derde plek Zwitserland.

In de Porsche Arena in Stuttgart kwamen  Bart Deurloo, Anthony van Assche, Michel Bletterman, Casimir Schmidt en Bram Verhofstad in actie namens Nederland. De Nederlanders haalden in totaal 243.650 punten. Bart Deurloo haalde op rek nog wel de eerste plek van het deelnemersveld met 14.750 punten.

Het tweede team van Nederland kon helaas niet compleet aan de kwalificatie beginnen door blessures en ziekte. Hierdoor werd niet een volledige wedstrijd op alle onderdelen geturnd, waardoor het totaal aantal punten achterbleef en het team op de 16de plek eindigde.

Bondscoach Bram van Bokhoven was niettemin tevreden. 'Er waren nog redelijk wat fouten vandaag, maar dat is op dit moment nog aanvaardbaar gezien de opbouw richting de EK in april, we weten waar we aan moeten werken.'  ​

De turners richten zich nu op de kwalificatie volgend weekend, zondag 26 maart, in Tilburg.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Bart, Bram, Casimir, Michel en Anthony aan!