Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederland B naar kwartfinale WK driebanden

Nederland B naar kwartfinale WK driebanden

Cheer!

VIERSEN - Het wereldkampioenschap driebanden voor landenteams is voor het B-team uitstekend begonnen. In het Duitse Viersen wist het team, Raimond Burgman en Barry van Beers, de kwartfinale te bereiken door twee overwinningen.

Deel dit artikel op social media

Het is dit wereldkampioenschap even wennen voor de spelers en de toeschouwers, want voor de eerste keer wordt het scotch double als toernooivorm gehanteerd. De eerste reacties zijn nogal verdeeld, maar het is voor de deelnemers nog te vroeg om een oordeel te geven. Team B begon met een nipte 40-39 zege op Oostenrijke en vrijdag werd het Japanse duo met 40-31 aan de kant gezet.

Het A-team, met Dick Jaspers en Jean van Erp dat titelverdediger is, wist de eerste wedstrijd tegen Portugal te winnen met 40-30. Zaterdagmiddag speelt het team de tweede partij tegen Colombia. Wordt daarvan gewonnen, dan plaatsen ook zij zich voor de kwartfinale.

Zondagmiddag zal de nieuwe wereldkampioen in de Festhalle in Viersen worden gekroond.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!