Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Mollema stapt af in Catalonië

Mollema stapt af in Catalonië

Cheer!

Liefst 46 renners kwamen zaterdag in de zesde etappe van de Ronde van Catalonië buiten de tijdslimiet binnen.

Deel dit artikel op social media

De rit over enkele besneeuwde bergtoppen kende een vroege schifting, waarbij onder anderen de Britten Chris Froome en Geraint Thomas de slag misten. Beide Sky-renners kwamen in een groep op ruim 26 minuten van ritwinnaar Daryl Impey binnen.

Een kleine twee minuten later volgden een kleine vijftig renners, die zondag in de slotetappe niet meer mogen starten. Onder hem waren ook de Nederlanders Martijn Keizer, Tim Ariesen, Etienne van Empel, Marco Minnaard en Bert-Jan Lindeman. Bauke Mollema, die in de groep met Froome reed, stapte voortijdig af. Zijn ploeg Trek meldde dat de Groninger een rustperiode inlast alvorens zich te gaan voorbereiden op de Ronde van Italië.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Bauke aan!