Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten vertrekt met winst uit Austin

Luiten vertrekt met winst uit Austin

Cheer!

AUSTIN - Joost Luiten heeft het Dell Match Play in Austin toch nog positief afgesloten. De Rotterdammer was na twee nederlagen al kansloos voor een plek in de knock-outfase, maar vierde vrijdag in zijn laatste groepswedstrijd toch nog een overwinning.

Deel dit artikel op social media

Luiten versloeg de eveneens al uitgeschakelde Zuid-Koreaan Byeong Hun-an met één hole verschil. De Nederlandse golfprof en zijn Koreaanse opponent hielden elkaar lang in evenwicht.

Positief

Luiten nam op de zestiende hole voor het eerst de leiding, maar Byeong Hun-an trok de stand direct weer gelijk. Op de laatste hole wist Luiten een birdie te maken, terwijl de Koreaan met vier slagen het baangemiddelde volgde. Daardoor kon Luiten toch nog met een positief gevoel het toernooi in Texas verlaten.

In de groep van Luiten ging de Engelsman Paul Casey door naar de knock-outfase. Casey won al zijn partijen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!