Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten raakt verder achterop in Mexico

Luiten raakt verder achterop in Mexico

RoadToTokyo

Cheer!

Joost Luiten is zaterdag verder achterop geraakt bij de beste golfers van het World Golf Championships in Mexico-Stad. Hij had 71 slagen nodig voor de derde ronde en gaat zondag als gedeeld nummer achttien de laatste ronde in.

Deel dit artikel op social media

Luiten verraste vrijdag nog met een ronde van 67 slagen (vier onder par). Hij had ook 71 slagen nodig voor de eerste ronde en staat nu op een totaal van 209 slagen.

De Amerikaan Justin Thomas voert de ranglijst aan met slechts 201 slagen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!