Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Li Jie, Eerland en Vermaas in selectie voor WK tafeltennis

Li Jie, Eerland en Vermaas in selectie voor WK tafeltennis

Cheer!

Li Jie, Britt Eerland en Kim Vermaas zijn namens Nederland geselecteerd voor het vrouwenenkelspel bij de wereldkampioenschappen tafeltennis, die van 28 mei tot en met 5 juni in Düsseldorf gehouden worden. 

Deel dit artikel op social media

Bij de mannen zijn Rajko Gommers, Laurens Tromer en Ewout Oostwouder geselecteerd, zo meldde Paul Haldan, technisch directeur van de tafeltennisbond, donderdag.

Li Jie doet naast het enkelspel ook mee in het vrouwendubbel. De Poolse Li Qian is daarin haar partner. Eerland en Vermaas vormen ook een duo in het dubbelspel. In het gemengddubbel speelt Vermaas samen met Gommers. Zij zijn Nederlands kampioen. Eerland speelt in het gemengddubbel met de Fin Benedek Olah.

Tromer en Oostwouder vormen een team in het mannendubbelspel. Gommers moet nog kijken met welke buitenlandse speler hij een duo gaat vormen.

Het Nederlandse team staat onder begeleiding van Li Jiao (hoofdbondscoach) en Elena Timina (bondscoach vrouwen).

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jie en Britt aan!