Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Li Jiao hoofdbondscoach tafeltennisbond

Li Jiao hoofdbondscoach tafeltennisbond

Coaching

Cheer!

ARNHEM - De leiding van de topsporttak van de Nederlandse tafeltennisbond NTTB is vanaf 1 april in handen van Paul Haldan en Li Jiao. Haldan, oud-speler en voormalig bestuurslid topsport van de bond, wordt technisch directeur. Li Jiao, die bij de Olympische Spelen van Rio 2016 afscheid nam en daarna al bondscoach van de tafeltennissers werd, gaat verder in de functie van hoofdbondscoach.

Deel dit artikel op social media

"Om topsport intensiever aan te sturen en een nieuwe impuls te geven, willen wij ex-internationals een centrale rol geven", lichtte NTTB-voorzitter Jan Simons de nieuwe structuur toe.

Parttime

Haldan volgt Achim Sialino op, die sinds 2013 het technisch directeurschap combineerde met de functie van directeur op het bondsbureau. Op eigen verzoek neemt hij afstand van de topsport. Haldan, een geboren Roemeen, gaat als parttimer aan de slag.

Simons: "De functie van Jiao breiden we uit door haar het technisch beleid aan te laten sturen."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jiao aan!