Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kwartfinale eindstation voor parabadmintonner Modderman

Kwartfinale eindstation voor parabadmintonner Modderman

Cheer!

ALCUDIA – Mark Modderman is tijdens de Spanish Para-Badminton International Open in het enkelspel (handicapklasse SU5) uitgeschakeld in de kwartfinale. In het Spaanse Alcudía verloor de Nederlander van de Poolse nummer twee van Europa, Bartlomiej Mroz (21-12, 21-7). 

Deel dit artikel op social media

Ook Joshua Donker reikte in Spanje tot de kwartfinale. In het dubbelspel (SU5) verloor hij met zijn Indiaase dubbelpartner Batri Ramasamy van het als derde geplaatste dubbel Meril Loquette (Frankrijk) en David Jack Wilson (Wales). Het Nederlands/Indiaanse duo kon in twee sets geen vuist maken: 21-9, 21-8.

De andere Nederlandse deelnemers, Megan Hollander en Jordy Brouwer, werden in de groepsfase van het toernooi in Alcudía uitgeschakeld. Brouwer won vorig jaar nog zilver op de Europese kampioenschappen, Hollander veroverde toen brons in het enkelspel.

Het volgende Para-Badminton International Open is eind mei in Bangkok (Thailand). Parabadminton maakt in 2020 zijn debuut op de Paralympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!