Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kramer begint WK met rit tegen Let Silovs

Kramer begint WK met rit tegen Let Silovs

Cheer!

HAMAR - Sven Kramer begint de jacht op zijn negende wereldtitel allround schaatsen zaterdag met een rit tegen Haralds Silovs. De Nederlander en de Let werden vrijdag bij de loting in Hamar aan elkaar gekoppeld in de zesde rit op de 500 meter.

Deel dit artikel op social media

Later op zaterdag staat bij de mannen de 5 kilometer op het programma. Op die afstand komt Kramer in de elfde en voorlaatste race in actie. Michele Malfatti uit Italië is zijn opponent.

In januari won Kramer in Heerenveen al zijn negende Europese allroundtitel. Jan Blokhuijsen eindigde toen als tweede. De landgenoot van Kramer is op de 500 meter ingedeeld in het elfde paar, samen met Shota Nakamura uit Japan. Op de 5 kilometer schaatst Blokhuijsen in het Vikingskipet tegen Patrick Roest, de derde Nederlandse deelnemer.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sven aan!