Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kniewond dwingt Weening af te stappen in Catalonië

Kniewond dwingt Weening af te stappen in Catalonië

Cheer!

Pieter Weening gaat vrijdag niet meer van start in de Ronde van Catalonië. De wielrenner van Roompot - Nederlandse Loterij kwam donderdag in de vierde etappe ten val en liep daarbij een diepe wond aan een knie op. De wond is gehecht, maar Weening wil geen risico nemen. De Fries wil tijd nemen om te herstellen voor de Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik, meldt zijn ploeg.

Deel dit artikel op social media

Het uitvallen van Weening is een tegenvaller voor Roompot, dat ook even niet over Jens Mouris kan beschikken. Hij haakte dinsdag, de avond voor Dwars door Vlaanderen, af met koorts. Mouris is niet op tijd fit voor de E3 Harelbeke van vrijdag.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Pieter aan!