Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Klaasen: 'Moeilijk om tegen een vriend te spelen'

Klaasen: 'Moeilijk om tegen een vriend te spelen'

Cheer!

EXETER - Er staat voor Jelle Klaasen vanavond een heus degradatieduel op het programma in de Premier League Darts. De Brabander staat tegenover Kim Huybrechts. Beide spelers staan na vier wedstrijden pas op twee punten en daarmee op de achtste en negende plek.

Deel dit artikel op social media

"Ik wil gewoon wat punten pakken en proberen elke wedstrijd te winnen", aldus Klaasen. "Maar het is moeilijk om tegen een vriend te spelen, dus het wordt een lastige wedstrijd."

"Het is een belangrijke wedstrijd, maar ik denk er niet te veel aan, omdat ik al tegen de top-drie van de wereld heb gespeeld en Kim nog niet. Als hij van mij wint, staat hem nog een aantal lastige tegenstanders te wachten."

De geblesseerde Michael van Gerwen ontbreekt vanavond in Exeter. De wereldkampioen heeft te veel last van zijn rug. Dave Chisnall neemt zijn partij tegen James Wade over en speelt dus twee keer.

Westpoint Arena, Exeter

Dave Chisnall - Raymond van Barneveld

Jelle Klaasen - Kim Huybrechts

Gary Anderson - Phil Taylor

Dave Chisnall - James Wade

Adrian Lewis - Peter Wright

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!