Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Klaasen: ’Elke worp doet zeer’

Klaasen: ’Elke worp doet zeer’

Cheer!

ROTTERDAM - Jelle Klaasen hoopt vooral dat hij morgenavond in Ahoy tijdens de zevende ronde van de Premier League pijnvrij zijn wedstrijd tegen James Wade te gooien. Al is die kans klein, laat hij weten.

Deel dit artikel op social media

"Vlak voor de start van de Premier League heb ik een polsblessure opgelopen. Het is een peesontsteking. Elke worp doet zeer. Ik heb er nu drie keer een spuit in gehad, maar tijdens de wedstrijden raakt die pols vermoeid", aldus de Brabander, die nog steeds denkt dat hij degradatie kan voorkomen.

"Ik moet dan al mijn wedstrijden winnen. Te beginnen hier in Ahoy tegen Wade. Ondanks de pijn, denk ik nog steeds dat het mogelijk is."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!